Новини

Новини

Навіщо організму магній?

Навіщо організму магній?

Проблематично зосередитися на роботі, вночі не виходить заснути, ногу зводять судоми... Цей типовий образ відповідає, практично, кожному другому жителю великого міста. Нервозність, перевтома і навіть невеликий стрес можуть вибити з колії, а відновитися виявляється складно навіть через тривалий час. Людина, змирившись з симптомами, пускає все на сам..

Новий тип коронавірусу — як не заразитися?

Новий тип коронавірусу — як не заразитися?

Коронавірус 2019/2020 — нове вірусне захворювання, яке поширюється світом з великою швидкістю. Це зоонозна інфекція (передається від тварини до людини), що вражає органи дихальної системи і шлунково-кишкового тракту. Вчені називають кілька різновидів коронавірусу в залежності від генетичних характеристик:вірус HCoV-226Е;вірус HCoV-OC43, кишкові збу..

5 ефективних методів як лікувати застуду

5 ефективних методів як лікувати застуду

Якщо у вас стало звичним хворіти кілька разів за сезон, рекомендуємо 5 ефективних методів як правильно лікувати застуду. Важливо пам'ятати, що вона небезпечна не сама по собі, а тими ускладненнями, які може викликати:отит (стріляючий різкий біль у вусі — запалення середнього вуха);фарингіт (запальний процес відбувається в області горла, відчуваєтьс..

Бронхіт: одна назва, причини — різні

Бронхіт: одна назва, причини — різні

З приходом холодної погоди починають кашляти практично всі, і кожен третій виходить з діагнозом — «бронхіт». Та бронхіт бронхіту нарізно. Миттєво дає знати про себе гостра форма, і якщо не заважати, захворювання пройде через кілька тижнів. Однак про наявність хронічного бронхіту людина може навіть не здогадуватися, поки одного разу хвороба не заяви..

Якими краплями для очей можна замінити «Фаурін»?

Якими краплями для очей можна замінити «Фаурін»?

Тривалий час популярністю серед покупців користувався натуральний препарат нашої компанії — краплі для очей «Фаурін». Купити в Дніпрі, Львові, Харкові, Одесі, Києві та інших містах України з доставкою додому їх можна було за ціною виробника через офіційний сайт apifitopharm.uaЗасіб отримав хороші відгуки від постійних клієнтів, а також встиг зароби..

Грибок на ногах: як боротися?

Грибок на ногах: як боротися?

У будь-якої людини може з'явитися грибок на ногах. Проблема не зникне сама — з нею необхідно боротися. Швидко вилікувати грибок нігтів неможливо, тому фахівці рекомендують при виявленні захворювання відразу починати діяти!Як визначити грибок нігтів на ногах і почати лікування? Читайте в нашому матеріалі далі.Грибок на ногах: причиниНайбільш «зручни..

  Чи достатньо Ви знаєте про вірус папіломи?

Чи достатньо Ви знаєте про вірус папіломи?

Вірус папіломи людини — багатолика інфекція, більше 70 типів якої існує сьогодні. Проникнути до організму інфекція може через рани, садна на шкірі або слизовій оболонці. Але частіше нею заражаються при статевому контакті. В наші дні носіями ВПЛ є близько 90% населення планети!Вірус папіломи людини: як передається, виявляється і розвивається?Вірус п..

Капсули «Проденом» — природний засіб у боротьбі з простатитом!

Капсули «Проденом» — природний засіб у боротьбі з простатитом!

Згідно статистики, кожен другий чоловік після 40 років страждає простатитом в тій чи іншій формі. Ця проблема істотно впливає на якість життя сильної половини людства, порушуючи функціонування сечової, репродуктивної систем організму. Тривалий час захворювання може мати безсимптомний перебіг, але обов'язково дає про себе знати при різкому зниженні ..

Як правильно вибирати черешню, щоб не отруїтися?

Як правильно вибирати черешню, щоб не отруїтися?

На прилавках магазинів уже почали з'являтися червоні ягоди черешні, які дуже корисні для нашого шлунково-кишкового тракту і правильної роботи нирок. Але якщо в цьому соковитому і смачному плоді міститься достатня кількість поганих речовин і шкідливих хімікатів, продукт може спровокувати алергічну реакцію або викликати серйозне отруєння. Тому черешн..

Увага, полуниця! Як не підхопити кишкову інфекцію в розпал полуничного сезону?

Увага, полуниця! Як не підхопити кишкову інфекцію в розпал полуничного сезону?

Полуниця — смачна червона ягода, яка для більшості є улюбленим весняно-літнім продуктом. Але навіть у розпал сезону вона може бути небезпечна, викликавши алергічну реакцію або отруєння у споживача. Як «не наїсти» серйозних проблем із шлунково-кишковим трактом разом з полуницею? Читайте в нашому матеріалі далі.Полуниця на прилавках: як не підхопити ..

Як швидко увійти у форму після свят?

Як швидко увійти у форму після свят?

Оскільки Пасха і травневі свята в цьому році припали на один і той же час, в Україні були тривалі вихідні дні. В результаті наш організм отримав велике навантаження під час святкових застіль, а у більшості представниць прекрасної статі виникло питання: як швидко увійти у форму після свят? Сьогодні ми розповімо вам про простий комплекс із трьох..

5 порад, як вийти з Великого посту 2019

5 порад, як вийти з Великого посту 2019

Святкування Великодня в нашій країні користується великою пошаною. Свято символізує життя і блаженство, даровані муками Христа, а також позбавлення від рабства кожного з нас. Тому очікування і зустріч Пасхи супроводжуються дотриманням основних традицій, до яких належить і правильний вихід з посту. Чому ми їмо паску і що ще можна їсти в перший святк..

Чого ви не знаєте про чай?

Чого ви не знаєте про чай?

Більшість обожнює чай за його смак, легкість і швидкість приготування, унікальні властивості. Цей напій сприяє зміцненню стінок судин, нормалізації тиску. Чашечка ароматного чаю здатна допомогти багатьом сконцентруватися, підбадьоритися і отримати заряд позитивної енергії.  Чай: класифікаціяНайбільш якісним продуктом вважається чай, приве..

Аритмія — причина кожного п'ятого інсульту

Аритмія — причина кожного п'ятого інсульту

Як правило, людина не помічає розміреної роботи власного серця до того моменту, поки воно не почне її турбувати, то вириваючись, то зупиняючись у грудях. Такі збої в роботі серцево-судинної системи, як відчутне, посилене серцебиття, різке «завмирання» або поштовхи, біль в ділянці серця називають «аритмією». Цей стан організму спонукає негайно зверн..

8 способів поліпшити метаболізм

8 способів поліпшити метаболізм

З настанням весняних теплих днів у багатьох представниць прекрасної статі виникає питання: як прискорити метаболізм і скинути зайву вагу? Володіючи необхідною інформацією, можна обійти будь-який камінь спотикання, в тому числі і вирішити проблему, як прискорити метаболізм жінці. Кілька перевірених способів допоможуть впоратися із ситуацією кожному,..

Як позбутися геморою? 7 дієвих порад

Як позбутися геморою? 7 дієвих порад

Існує версія, що битва при Ватерлоо була програна Наполеоном через загострення у імператора геморою. Ця проблема переслідувала і багатьох видатних письменників, композиторів, діячів мистецтва. Але на той час не існувало перевірених методів боротьби з гемороєм, інша справа — наш час. Чи існують перевірені способи як позбутися геморою в наші дні? Чит..

5 порад, як зберегти здоров'я нирок

5 порад, як зберегти здоров'я нирок

Нирки — важливий парний орган нашого організму. І якщо в їхній роботі відбувається збій, страждають також інші системи органів. Як зберегти здоров'я нирок протягом усього життя? Адже вони щодня виконують величезний обсяг роботи: регулюють метаболізм, сприяють нормалізації артеріального тиску, виробленню вітамінів D і Ca в крові, підтримують кислотн..

Великий піст 2019: що можна їсти?

Великий піст 2019: що можна їсти?

Цього року Великий піст розпочався 11 березня, і як зазвичай, триватиме він  40 днів, а завершиться 27 квітня. Ця традиція є своєрідною підготовкою до настання важливого весняного релігійного свята в пам'ять Воскресіння Христа — Великодня. Спогади про життя й останні дні Ісуса Христа, покаяння, очищення від гріхів, молитви, особливі богос..

6 сезонних продуктів, які варто їсти навесні

6 сезонних продуктів, які варто їсти навесні

Знають всі, що після довгих і холодних зимових днів організм людини потребує підтримки. З приходом весни організм страждає на гостру нестачу вітамінів, що, зазвичай, називають авітамінозом. Як же уникнути неприємних наслідків цього явища? Що їсти навесні, щоб зустріти і провести довгоочікувані теплі дні в тонусі? Читайте в нашому матеріалі далі.Що ..

«Артро-плюс» і «Ефектум» — свобода та легкість рухів!

«Артро-плюс» і «Ефектум» — свобода та легкість рухів!

Чому так важливо мати здоровий хребет? Тому що саме він забезпечує правильну поставу людини, а значить — можливість тіла зберігати правильне положення під час руху, лежачи або сидячи. Якщо відбувається викривлення хребта, зв'язки і м'язи починають скорочуватися або розтягуватися, в результаті чого зміщуються всі внутрішні органи, і людина починає х..